torsdag 5 mars 2009

Nya bilder?

Jag tror att våren är på väg... Tog bilden i Lund för en vecka sedan.
Virkade äggvärmare till en vän. Det följde med en tehuva där också men den passade inte tekannan så den fick inte vara med på bild....Fick lite nöja och gjorde stick- och virkmarkörer! Fattar inte att det kan vara så kul! Med lite pärlor.... =)


Och sist men inte minst! Pälshalsduk och handledsväska i Brazilia Glitter. Svårt att se att det är en väska men örat på toppen ska hänga runt handleden. Kul grej att göra faktiskt.

Tack för idag! Nu ska jag linimentera dotterns axlar efter ett squash-pass och sen ska jag försöka få min nya dator att fungera. Håll en tumme! Kramar

5 kommentarer:

sunna sa...

Vad mycket du hunnit med och pälsväska var kul,

Häxstickade mamman i Jämtland sa...

Åh, så fint, roligt med en matchande pälsväska...

Äggvärmarna är coola, jag stickade några för nått år sedan men jag vet inte vart jag gjort av mönstret...

Lilla söta Barbaskön han blir kramad och klämd från alla som jag träffar, idag så fick min andra psykolog klämma och titta på han, när min yngsta dotter hamnade på akuten efter en krock i slalombacken så fick hon ligga och krama han när hon var ledsen, det finns en bild på det http://stickmonster.bloggagratis.se/2009/02/27/1433162-friluftsdag-med-ett-slut-pa-akuten/

Kramar i massor både från mig och Barbaskön

Monica Hansen sa...

Är det gula blomsterknoppar eller har du virkat dit dem? Kul!

Smycka sa...

Jättefina saker du har gjort! Coola markörer också. *s* Himla tåkigt att jag inte bor närmare så jag kan kika in till dig. =o( Hade ju varit sååååå roligt!

Kram
Ulrica =o)

Monica Hansen sa...

Häftiga ägghattar!