torsdag 26 januari 2012

hjälp!!!

Först och främst så behöver jag hjälp med denna j-la spam!!!! Vet ni om att google kan ta bort mitt konto pga inlägg om Viagra och dylikt utan att jag kan göra ett skit? Och att de inte bryr sig om jag anmäler det utan bara säger att jag måste byta lösenord? Kanske inte den bästa blogg-sidan i världen.... Hade jag vetat om det när jag började blogga hade jag valt ett annat ställe, precis som jag inte handlar på Lidl av princip - de ville inte teckna kollektivavtal i Sverige när de började här eftersom kollektivavtalen stred mot deras policy för anställda.

Sen skulle jag behöva hjälp med att identifiera en författare (tror han är finne eller åtminstone har ett finskklingande namn) och hans bok. Jag kommer inte ihåg varken titel eller författarnamn men jag vet att han gavs ut på bakhålls förlag på 90-talet. Den finns inte där längre så jag har kört fast...

Boken är en av de äckligaste jag någonsin har läst! Den handlar om en snubbe som ligger fast i sin säng där han masturberar och ejakulerar inåt varför han blir sjuk och hela hans madrass blir full av maskar och äckliga insekter. Han försöker ta sig upp och ur sängen utan att direkt lyckas, jag tror han är nån typ av prostituerad men jag kommer inte riktigt ihåg. Det är över 20 år sen jag läste boken och det blev bara en gång.... Nu är det nån som vill ha tag i den och jag tänkte hjälpa till vilket inte är så lätt när minnet är så dåligt. Är det nån som har en aning så är jag tacksam för tips.

Å till sist, bara för att. Vad tror ni om att ha Stefan Lövden som tillfällig socialdemokratisk ledare? Om det finns nåt han kan sälja ut så lär han ju göra det... Med tanke på vilka looser-avtal han gick med på med industrin för några år sedan när han sålde en hel yrkeskårs stolthet för ett löfte om att jobben skulle stanna i Sverige vilket de inte gjorde. Att sätta honom på den platsen - kan det bli värre??

Inga kommentarer: