onsdag 15 februari 2012

Kan Iran självmordsbomba israeler?

Är det verkligen sant? Att iranska medborgare självmordsbombar israeliska intressen i Thailand? Tror någon på det? Inte för att Iran är några föregångare när det gäller mänskliga rättigheter precis, men är inte en sån krigsföring mer Israels påfund?

Landet som tror att deras folk är utvalt framför alla andra, att de är bättre och står högre på samhällsstegen än hela världen? Landet som fortfarande lever på alla som dog i 2:a världskriget och dödar och lemlästar araber runt Israel därför att de har rätt till det?

Det går aldrig att göra ogjort, denna utrotning av judar och oliktänkande som tyska riket utförde mellan 1939 och 1945, men ska hela världen verkligen få lida för alltid för det?

Det här är ett mycket känsligt ämne och man får inte på något vis kasta skit på judendomen för då är man den värsta rasisten som finns, men det gör ju också att Israel och dess barn kommer undan med väldigt mycket som de hittar på. Jag kan ju inte vara ensam om att "genomskåda" taktiken och ifrågasätta varför det när det gäller Israel bara finns en sida av myntet.

En tung onsdagsfundering....

Inga kommentarer: