tisdag 1 maj 2012

1 maj välkommen!

till vår gröna jord! Idag är det min mammas namnsdag. Tänk att heta Valborg!!! Jag är glad att det inte blev ett släktnamn... ;)

Tror det blir en runda till vävstugan idag. Det behöver städas lite så inte allt jobb jag gjorde i vintras är helt förgäves. Tyvärr har jag promenerat för mycket de senaste dagarna så mina fötter är fulla av blåsor och på nåt sätt så känns det lite tidigt för sandaler.... Synd när det är underbart väder och jag bara vill vara ute. Det kanske är dags att köpa sig ett par gigantiska Foppa-tofflor? Jag kan ju alltid fylla utsidan på dem med virkade blommor eller nåt så det inte syns hur fula de är?!

Jag har lyckats i flera år att inte bli värre förkyld än att jag har kunnat sköta butiken (med viss hjälp av Alvedon men ändå...) men nu får jag tydligen igen det. Först var jag dålig i nästan 2 veckor när jag jobbade, ont i halsen, hes och jobbig hosta, och nu är det dags igen. Svullen hals, täppt näsa, hosta och lite feber. Suck! På nåt vis är det enklare att vara förkyld på hösten och vintern när allt annat är blött och sliskigt än på våren när världen prunkar. Jaja, det går ju över även om jag för tillfället håller på att dö...

Njut av den vackra vårdagen!1 kommentar:

Anonym sa...

Jag kan se det framför mig. Foppa-tofflorna helt dolda under en enorm svärm med virkade blommor. Det skulle se ut som att du svävar fram på blom-molntussar!