tisdag 8 maj 2012

Tja! Läget då?

Nu är jag här igen! Förstår om ni har saknat mig! ;)


Igår gjorde jag mitt första pass som bensinmacksanställd. Jättekul! Massor av nya saker att försöka komma ihåg, massa rutiner som jag absolut inte förstår att jag ska hinna med och en himla massa korvar. Fast det svåraste är nog att lära sig hur biluthyrningen fungerar. Och att de ska tankas och parkeras när de kommer tillbaks. Där är kruxet! Jag har aldrig kört liten lastbil eller släp och jag vill inte ens tänka på hur det kan krascha när det är min tur att köra in minilastbilen i tvätten....

I lördags var det dags för Babylon Brinner! En punk/reggae-minifestival på ett av haken i stan. Punkspelningar går jag på lite då och då men en reggae-spelning var det många år sedan och där och då insåg jag hur mycket jag har saknat det under åren. Gunget är något alldeles speciellt!


Det här var det första  reggae-bandet som spelade, Shurebrothers från, tror jag, Motala. Mycket bra, underbart gung, helt klart värda att slösa lite pengar på.


Det här är Baskultur, det andra reggae-bandet. En stor grupp med saxofon, trumpet och 2 brudar på sång.

Båda banden kan rekommenderas! Se dem om ni har chansen!

Idag ska jag försöka ragga lite banankartonger. Det är dags att börja packa om jag ska flytta den 1 juni.... Det mesta av mina grejor ligger redan i kartonger i 2 källarförråd och har gjort så i snart 6 år, men syrummet, 100 böcker och 22 kubikmeter kläder och skor behöver nånstans att bo under transporten. Det svåraste blir att plocka ihop allt som är integrerat i hemmet och mycket kommer förmodligen att glömmas kvar här och där, men det löser sig så småningom. Eventuellt blir det en runda till IKEA också, möbler kan ju vara bra att ha.... Åtminstone en säng ska jag försöka köpa innan så får väl resten komma allt efter som.

Solen skiner, det är halvkyligt men förhoppningsvis tar det sig framåt eftermiddagen. En promenad eller 2 ska nog hinnas med... Ha en bra dag och njut av solen om den syns!  

Inga kommentarer: