tisdag 15 januari 2008

Jag har fått en utmärkelse!

Inte för att jag är ensam om det eller så, men jag blev himla glad så jag måste återgälda den på något vis. Först - tack till Soans Pysselblogg som skickade en till mig! Sen - jag skickar den vidare till de bloggar jag besöker nästan dagligen. Jag rangordnar inte för det kan jag inte, men kika in så får ni också se!
Eva i Halmstad">
Lena L:s blogg
Soans Pysselblogg
Pärlmuddens blogg
och till sist
Dockmammans Stickcafé

Tack Soans för utmärkelsen till mig!

Sen till nåt helt annat. Jag visade min bästa vän början på Barbapappa idag och hon tyckte det var en kanonidé! Det tillsammans med alla positiva omdömen gör att det blir ännu roligare att virka familjen. Men ni får ge er till tåls. Igår repade jag upp botten 3 gånger innan jag blev nöjd så nu är jag bara i höjd med magen än så länge. Men det går framåt!

Min vän och jag gjorde en snabbvisit i en second hand-affär idag och till min lycka hittade jag en ny Lotta-bok som jag inte har och en jättehäftig garnkorg! Egentligen är det nog en tidningskorg men jag kan lägga en mönstertidning i den så att den inte känner sig utanför tillsammans med så många pågående projekt... Visst kan den behöva ett nytt tyg men den är ju så söt!

Nog för idag! Ha en bra tisdagskväll! Själv ska jag slåss med tvättstugan.... suck....

4 kommentarer:

DOCKMAMMAN sa...

Tack kära du för den utmärkelse jag fått. Det känns roligt och så är jag den sentimentala typen så det blev några glädjetårar...

Kramar/Dockmamman

LenaL sa...

Tusen tack för utmärkelsen! Det värmer gott ända in i hjärterötterna.

Jag har också en tidningskorg till mina stickalster, ja de som inte ligger i soffan eller på soffbordet eller rent av har ramlat ner på golvet, förståss :-)! Tycker den är lysande för ändamålet.

Kram!

Strumpstickan sa...

Jag tycker tyget var fint på väskan:) Det är kul att fynda och loppa!

eva i halmstad sa...

Hej
Tack för utmärkelsen, en sån ära.
Jag har en sån "korg" också , den är ju lätt att byta tyg på, så man kan variera sej.
Ha de gott på dej,
Eva.