torsdag 17 januari 2008

Nu ser det bättre ut!

Äntligen har jag lyckats att klura ut hur jag ska länka till mina egna mönster för att få det så tjusigt som alla ni andra har! Det tog tid men ibland kan det löna sig att vara systematisk.... =)

Apropå systematisk så har jag gått väldigt systematiskt till väga när jag ännu en gång repat upp Barbapapa... Han såg ut som en vas och inte det ägg som jag ville så för att inte tappa sugen började jag virka på Barbaflink, den blå sonen, så att det kanske skulle vara lättare med proportionerna. Gissa om min högerarmbåge är ledsen på mig idag....

Gubben gjorde klart mina spännen till min väska med Marimekko-framsida igår så idag håller jag mig nog till symaskinen. Vill så gärna ha den klar!

Jag gluttade lite bakåt i mina inlägg och jag måste ju säga - eller skriva - att ordbajseri verkar vara min största konst och förmåga... Himmelen vad mycket ord jag lyckats med redan! Suck!

Läst har jag också gjort de senaste dagarna. Fick en obetvinglig lust att läsa romantik så jag lånade "Stolthet och Fördom" av Jane Austen och den kan jag mycket väl läsa igen! En mysig och varm känsla spred sig i magen i slutet. Fast jag är glad att jag inte levde under början av 1800-talet! Jag tycker nog att livet har lite mer att erbjuda än att "bli gift", eller?

Ska nog hämta garn till en kofta till mig själv idag. Beställde innan jul men tänkte att det gör inget om det tar tid så ekonomin hinner hämta sig efter julklappsfrossandet, men min vän som har försäljningen ville inte att jag skulle behöva vänta längre än nödvändigt. Jag får väl gömma det så att jag inte frestas att börja med den också. Sen får jag väl leva på nudlar som kompensation till familjen resten av månaden. Så smal jag kommer att bli! Hmm....

Jaja, den här dagen blir nog bra den också, så småningom...

6 kommentarer:

LenaL sa...

Jag gillar ditt "ordbajseri" fast jag skulle nog hellre kalla det kåsernade!

Kram!

Nina BF sa...

Tack Lena!

Strumpstickan sa...

Linsgryta är billigt och nyttigt:) Kul att du fick till länkarna så du blev nöjd!

eva i halmstad sa...

Tycker att de är himla roligt att läsa dina orbajserier.
Eva.

Birgitta sa...

hej hopp fastnat här en stund finns så mycket inspiration

Birgitta sa...

fnisss jag kom inte ihåg om de va ett konto jag hade så jag skrev inte de jag skulle ju
tackar för att länken till handarbetsajten är med
hälsar oldwolfie ;O)))